Koppel jouw schoolaccount/Kennisnet met IntergripIn 5 eenvoudige stappen!

Vanaf nu is het ook mogelijk om jouw schoolaccount/Kennisnet te koppelen aan mijn.intergrip.nl, zodat je voortaan eenvoudig kunt inloggen met jouw schoolgegevens. Het koppelen van je schoolaccount/Kennisnet is helemaal niet moeilijk en hoeft maar één keer gedaan te worden. Hieronder leggen we in slechts 5 eenvoudige stappen uit jij je Intergrip account aan je schoolaccount koppelt!

Stap 1
Klik op inloggen via je schoolaccount, kies nu je eigen school en klik op verder.

Stap 2
Vul nu je gebruikersnaam en wachtwoord van je schoolaccount in.

 

Stap 3
Als je stap 1 en 2 voor de eerste keer hebt doorlopen moet je nu voor één keer je Intergrip account koppelen aan je schoolaccount. Dit doe je door op Inloggen te klikken als je al een Intergrip account hebt. Heb je nog geen account klik dan op Registreren en doorloop de stappen van het registratieproces.

Stap 4
Heb je gekozen voor inloggen vul dan je gebruikersnaam en wachtwoord van je Intergrip account in en klik op inloggen.Note: Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op wachtwoord vergeten. Op onze FAQ pagina vind je meer informatie over het herstellen van je wachtwoord.

 

Stap 5
Je bent nu ingelogd op je Intergrip account en je Intergrip account is nu succesvol gekoppeld aan je schoolaccount! De volgende keer dat je inlogt op mijn.intergrip.nl heb je alleen je schoolaccount gegevens nodig om in te loggen.Note: Wil je zeker weten dat je ingelogd bent in je eigen account? Klik dan rechts bovenin op Mijn profiel.

 

Heb je nog vragen?

Voor veelgestelde vragen kun je terecht op bij onze helpdesk. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Wij wensen je veel plezier met het gebruik van Intergrip!