Intergrip ontwikkelt een volledig nieuw en geïntegreerd platform: Intergrip 2.0!

Wij investeren in de toekomst

Al geruime tijd ontwikkelt Intergrip met een groot team van consultants, softwaredevelopers en vormgevers aan een nieuw platform waarin alle softwaremodules volledig worden vernieuwd en met elkaar worden geïntegreerd.

De VSV modules GRIP Overstap VO en GRIP MBO-MBO zitten inmiddels in de afrondende fase van vernieuwing en integratie. De ontwikkeling van het omvattende ‘Intergripportal’ was daarvoor al afgerond. De complete release vindt na deze zomer plaats, zodat u er vanaf het nieuwe schooljaar 2021/2022 gebruik van kunt gaan maken!

En we zijn nog niet klaar!

Daarna volgen al onze GRIP LOB modules (Portfolio, Voorlichtingen, Activiteiten) en GRIP Doorstroom Dossier. Ook zal er veel gebeuren op het gebied van Dashboarding en Data Analyse. Tot slot zullen wij een volledige nieuwe opzet van de module GRIP JIKP opleveren en daarmee het integratietraject afronden.
 

Voordelen voor onze gebruikers

Er zijn vele voordelen in aantocht voor onze gebruikers. We noemen er een aantal:

Alles geïntegreerd te bedienen vanuit één nieuw systeem*
Geoptimaliseerde schermen en gebruiksvriendelijke bediening
Uitbreiding dashboards
Flexibel en aanpasbaar aan verzoeken op maat
Optimale performance
Blijvende ondersteuning en opgebouwde kwaliteit van de afgelopen jaren
Klaar voor de toekomst!

*inclusief de modules die later nog vernieuwd gaan worden

Sneak Preview

Wij geven u met plezier vast een sneak-preview van het vernieuwde Intergrip 2.0.

GRIP Overstap VO en GRIP MBO-MBO

TROTS!

Wij zijn er trots op om deze stappen naar de toekomst te kunnen zetten. Samen met onze gebruikers kunnen we op deze manier – net als in de afgelopen 15 jaar – met succes het voortijdig schoolverlaten verder terugdringen en de doorlopende leerlijn nog beter ondersteunen. Onder andere door jongeren te helpen zich beter te oriënteren en alle samenwerkende ketenpartners van onderwijs en gemeente actief en actueel met elkaar te verbinden door automatisering, kennisdeling en begeleiding. Extra aandacht voor jongeren zal hiermee gegarandeerd zijn.

Planning

In onderstaande tijdlijn treft u het overzicht van alle modules die in het vernieuwde Intergrip 2.0 gaan worden opgeleverd. Deze tijdlijn geeft u inzicht in zowel de ontwikkelperiode als de verwachte livegang van het betreffende product.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten in een nieuw tabblad.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de producten in de tussentijd ook onverminderd doorontwikkeld blijven worden in de huidige versie van Intergrip.

Vervolg

Wij houden u via uw regionale projectleider, accountmanager en andere kanalen op de hoogte over alle ontwikkelingen. Voor meer informatie bent u van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen.