GRIP Dashboard RMCVSV in één oogopslag inzichtelijk voor RMC en alle ketenpartners!

Het terugdringen van vroegtijdig schoolverlaten (VSV) in uw RMC-regio vraagt om scherpe monitoring. Deze monitoring vormt de basis voor het maken van juiste en nog betere beleidskeuzes om regionale streefcijfers te behalen.

RMC heeft meerdere VSV-databronnen beschikbaar, bijvoorbeeld vanuit DUO, het Inlichtingenbureau en andere (eigen) bronnen. In de praktijk blijkt het inzichtelijk maken van de gewenste gecombineerde informatie hieruit een ware (vaak onhaalbare) uitdaging.

Intergrip biedt met GRIP Dashboard RMC een krachtig hulpmiddel om alle beschikbare data direct visueel inzichtelijk in beeld te brengen. Het is een bijzonder handzame tool voor alle beleidsmakers rondom VSV om – gebaseerd op actuele cijfers – ‘het goede gesprek’ in de regio te kunnen voeren. Over data beschikken is één, maar het helder duiden daarvan maakt het pas echt interessant.

Benieuwd naar de mogelijkheden van het GRIP Dashboard RMC? Neem contact op.

 

✓ RMC en alle ketenpartners direct en actueel grip op VSV

Met het GRIP Dashboard RMC ervaart u het gemak van onze digitale dataverwerking. Zo vertaalt de applicatie uw brongegevens direct naar gewenste en actuele VSV-voortgangsinformatie: Gerubriceerd naar de juiste informatiebehoefte voor Nieuw VSV, Oud VSV en JIKP. Vanuit meerdere perspectieven visueel weergegeven in de vorm van trends over meerdere jaren/maanden. Afgezet tegen de regionale streefcijfers. Inclusief het resultaat van alle inspanningen die jongeren terug naar onderwijs of werk leiden.

✓ Verbeter uw aanpak op lokaal en regionaal niveau

De informatie is online beschikbaar en kan worden ingezien door alle betrokken ketenpartners die RMC hiertoe machtigt. De partners worden hierbij iedere maand automatisch actief gesignaleerd bij iedere update van de cijfers en worden daarmee actief betrokken.

U bepaalt welke data u wilt zien

GRIP Dashboard RMC brengt de benodigde informatie automatisch al in beeld; het dashboard kan per direct worden ingezet met de reeds uitgedachte indeling. Wilt u nog meer (eigen) bronnen combineren, dan kan dit relatief eenvoudig worden toegevoegd.

Veilig

Al uw gegevens worden veilig opgeslagen en het beheer heeft u zelf in de hand. Daarnaast bepaalt u zelf welke gebruikers toegang hebben tot deze gegevens en welke rechten zij krijgen toegekend.

Uw dashboard volledig gepersonaliseerd

Met de mogelijkheid om het GRIP Dashboard RMC te personaliseren maakt u de applicatie helemaal eigen. Maak onder andere gebruik van uw eigen logo en stem de lay-out af op de huisstijlkleuren en typografie van uw regio. Op die manier wordt het GRIP Dashboard RMC herkenbaar voor u en uw gebruikers!

GRIP Dashboard RMC en Intergip producten

GRIP Dashboard RMC is eenvoudig te combineren met andere Intergrip producten. U kunt uw eigen data inladen in het GRIP Dashboard RMC en samenvoegen tot een totaaloverzicht.

Wilt u meer weten over het GRIP Dashboard RMC of bent u benieuwd wat dit initiatief kan betekenen voor uw regio? Neem dan gerust contact op met Intergrip. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Contact opnemen