GRIP LOB Portfolio

Het organiseren van uw eigen LOB-beleid met een Loopbaandossier is heel belangrijk en bovendien verplicht. Is het voor u een uitdaging om de inhoud en het proces binnen de gestelde uren handen en voeten te geven? Intergrip heeft voor u dé oplossing.

Het meest complete LOB-dossier opbouwen met Intergrip!

LOB-opdrachten (ook eigen opdrachten), Loopbaangesprekken en Loopbaanactiviteiten vormen samen het LOB-portfolio van de leerling. Het eindproduct is een samenvatting dat via pdf of volledig digitaal kan worden doorgestuurd.

 

Uw LOB-beleid volledig zelf in de hand

De wijze waarop de leerling zijn dossier vult, is gebaseerd op het LOB-beleid van uw school. U maakt zelf de keuze wat de leerling voorgesteld krijgt aan opdrachten. U kunt hierbij kiezen uit 1 van onze 200 voorgestelde opdrachten en het maken van eigen opdrachten. De leerling/student is eigenaar van zijn samenvattend loopbaandossier en kan deze vormgeven met tekst/filmpjes/plaatjes.

Door het duidelijke overzicht en indeling van het systeem kunt u zich vooral concentreren op de content van LOB. De decaan / LOB-coördinator vormt het beleid, de mentoren beoordelen de opdrachten van de leerlingen en voeren de gesprekken. Vak- en profieldocenten kunnen aanvullende LOB-opdrachten toevoegen.

 

Het is mogelijk om deze module te koppelen aan andere regionale modules, zoals het GRIP Doorstroomdossier en GRIP LOB Activiteiten.

Meer weten over deze oplossing?

Inmiddels werken al veel vo- en mbo scholen met het LOB-dossier van Intergrip. Vraag geheel vrijblijvend een demo aan of neem contact met ons op.

Demo aanvragen