Consultancy

Onze consultants helpen u meer mogelijk te maken, met minder budget. Dit wordt onder andere bereikt door procesoptimalisatie en/of het inzetten van ICT waar dit toepasbaar nut brengt. Door de voortvloeiende significante tijdwinst wordt meer ruimte gecreëerd voor uw primaire proces en de bedoeling van uw organisatie.

Proces & Advies

Met jarenlange ervaring in onderwijs en gemeente hebben consultants bij Intergrip uitgebreide kennis van zowel de branche als bijbehorende processen.  Lees meer

Data & Dashboarding

Consultants van Intergrip brengen kennis van bestaande dashboards in en denken graag met u mee om nieuwe daadkrachtige dashboards door te ontwikkelen.  Lees meer

Functionele begeleiding

De consultants van Intergrip leveren onder andere implementatie, training en begeleiding voor alle bestaande GRIP-producten.  Lees meer

Customer support desk

Wij vinden het belangrijk dat uw primaire proces met behulp van de GRIP-producten optimaal wordt ondersteund. Lees meer

Privacy

De GRIP-producten van Intergrip zijn onderhevig aan de privacy voorwaarden die de AVG stelt.  Lees meer

Proces & ICT-advies

Met jarenlange ervaring in onderwijs en gemeente hebben consultants bij Intergrip uitgebreide kennis van zowel de branche als bijbehorende processen. De belangrijke communicatieve vaardig-heden en kennis van techniek en projectmanagement binnen het landelijk netwerk van Intergrip leveren een unieke combinatie op.

Consultants van Intergrip helpen u om vraagstukken rondom procesoptimalisatie en nieuwe mogelijkheden te laten onderzoeken en adviseren u hierbij. Proces- en ICT-advies kan desgewenst leiden tot de inzet van ICT. Alle ‘GRIP-producten’ zijn ontwikkeld vanuit een vraag van onze opdrachtgevers en daarmee op deze manier ontstaan. De jarenlange toepassing en uitbouw bewijzen het succes.

Dashboarding & dataverwerking

Een dashboard is bedoeld om voortgang helder in beeld te brengen en waar gewenst aan te zetten tot actie. Het verwerken van beschikbare data tot een optimale weergave uit één of meerdere systemen is een gezamenlijke onderneming tussen opdrachtgever en leverancier. Het vereist uitgebreide kennis van de processen, de praktijkbehoefte om te kunnen sturen en de mogelijkheden van de onderliggende technieken.

Vanuit de praktijk zijn samen met opdrachtgevers diverse dashboards standaard beschikbaar gemaakt. Beschouwing levert continu nieuwe informatiebehoefte op die met uw organisatie meebeweegt naar nieuwe weergaven en/of verdere aanvullingen. Consultants van Intergrip brengen kennis van bestaande dashboards in en denken graag met u mee om nieuwe daadkrachtige dashboards door te ontwikkelen. Zo blijft u grip houden op uw doelstellingen.

Functionele begeleiding

De consultants van Intergrip leveren onder andere implementatie, training en begeleiding voor alle bestaande GRIP-producten.Het zorgt voor een optimale aansluiting op uw primaire processen waarvoor de producten zijn ontwikkeld. Na de livegang is ook de Customer Support Desk beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Wij vinden het van groot belang om continu in nauwe verbinding te blijven met proceseigenaren om daadwerkelijk het verschil te blijven maken.Daarbij houden wij toekomstige ontwikkelingen binnen onderwijs en gemeente goed in de gaten. Wij blijven onze software-oplossingen doorlopend verder ontwikkelen om de aansluiting met de praktijk ook op de lange termijn te blijven garanderen.

Customer support desk

Wij vinden het belangrijk dat uw primaire proces met behulp van de GRIP-producten optimaal wordt ondersteund. Als er in het gebruik van de GRIP-producten vragen ontstaan, kunt u gebruik maken van onze Customer Support Desk.

U kunt contact opnemen via e-mail, telefoon, het contactformulier of door langs te komen.

Privacy

De GRIP-producten van Intergrip zijn onderhevig aan de privacy voorwaarden die de AVG stelt. Uitgangspunt is dat met juiste dekking van grondslagen de producten in gebruik kunnen en mogen worden genomen.

Intergrip beschikt onder andere over uitgebreide kennis op het vlak van privacy en heeft een eigen Functionaris Gegevensbescherming (FG). De verwerkingsgrondslagen van al onze producten zijn geborgd middels externe DPIA’s (Data Protection Impact Assessment).

Nieuwe ontwikkelingen gaan vaak gepaard met nieuwe privacyvraagstukken. Ook al heeft Intergrip als leverancier naar definitie van de AVG de rol van verwerker, staat Intergrip graag met raad en daad terzijde.

Niet gevonden wat u zocht?

Neem vrijblijvend contact op met Intergrip om antwoord te krijgen op uw vraag. 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.