[rev_slider alias="slider-1"][/rev_slider]

Hét softwareplatform voor onderwijs en gemeente.

Intergrip is een innovatief softwareplatform dat de verbinding tussen onderwijs, overheid, arbeidsmarkt en de zorg faciliteert.

intergrip-content-over-ons

Over Intergrip

Goede, stabiele en veilige software, dat is waar wij voor staan. De software moet precies doen wat de gebruiker nodig heeft en het moet er mooi en verzorgd uit zien. De oplossingen moeten het proces dat men gebruikt verbeteren en eenvoudiger maken. Korter gezegd; het moet ‘doeltreffend’ werken, zodat de mensen in het onderwijs bezig kunnen zijn met de leerling in plaats van met het systeem.

Naast de software is het proces ‘eromheen’ van groot belang. Wat zijn de afspraken tussen de verschillende instellingen, aan welke privacy en security eisen moet het voldoen, wat zijn de doelstellingen, wat kan er beter, etc. Dit moet samen met de software goed geborgd zijn om tot een succesvolle aanpak te komen.

Een professioneel team

Met een professioneel, gedreven en dienstverlenend team bedienen we vanuit Veenendaal sinds 2005 de onderwijsmarkt met onze oplossingen. Door onze ervaring in het onderwijs kunnen we tot een diep niveau meedenken over de oplossingen. Zo kunnen we onze consultants, helpdesk en beheer ook altijd optimaal laten aansluiten bij de wens van de gebruikers. Daarnaast brengen we de verschillende gelijke partijen bij elkaar om van elkaar te leren, onze aanpakken bij te sturen en zo gezamenlijk vooruit te komen.

De onderwijsmarkt is voortdurend in ontwikkeling en deze houden we in de gaten. Door continu door te ontwikkelen en mee te innoveren blijven we de marktvraag begrijpen en bedienen.

intergrip-content-team

Verbinding

Intergrip realiseert verbinding voor scholen en gemeenten met hun kinderen en jongeren en maakt optimale samenwerking mogelijk tussen betrokkenen als mentoren, decanen, intakers, begeleiders, project- en programmaleiders, leerplichtambtenaren en (Doorstroompunt)coördinatoren.

Jarenlange ervaring

Door onze ervaring van meer dan 15 jaar hebben wij uitgebreide marktkennis opgebouwd en bieden wij expertise om uw onderwijsinstelling en gemeente optimaal te begeleiden.

Landelijk netwerk

Onze regionale consultants ondersteunen scholen en gemeenten in alle delen van het land. Hierdoor hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd en zijn wij in staat om flexibel op uw behoefte in te spelen.

Laatste ontwikkelingen