[rev_slider alias="slider-1"][/rev_slider]

Digitaliseren met Intergrip: Samenwerken voor innovatie!

Met onze planmatige aanpak en intelligente software helpen wij u bij het oplossen van complexe (digitale) vraagstukken en het optimaliseren van processen.

Innoveren doen we samen!

Intergrip en innovatie kan omschreven worden als twee handen op een buik. Wij krijgen energie van het bedenken van nieuwe oplossingen samen met onze opdrachtgevers en de waarde die deze oplossingen creëert voor uw collega’s en de jongeren.

Wist u dat al onze producten ontwikkeld zijn vanuit een vraag van de markt? Wij vinden het belangrijk om dicht bij onze doelgroep te staan en helpen graag om uw ideeën om te zetten naar praktische digitale handvatten om uw organisatie verder te helpen!

Onderzoek en advies bij innovaties en procesoptimalisatie

Bent u momenteel bezig met een project in het kader van digitale innovatie? Of heeft u goede ideeën om processen binnen uw organisatie efficiënter in te richten door automatisering en gebruik van software? Onze Consultants helpen u om vraagstukken rondom digitale innovatie en procesoptimalisatie te laten onderzoeken en adviseren u hierbij. Wij denken graag met u mee en geloven in de kracht van maatwerkoplossingen en een flexibele aanpak. 

Onze ervaring leert dat onze software meer tijdwinst en overzicht oplevert en u in staat stelt om jongeren nog beter te monitoren en begeleiden naar hun vervolgstap. 

Helder en persoonlijk advies

Uw vraagstukken rond digitale innovatie of procesoptimalisatie maken we ons snel eigen, met dank aan ruim 15 jaar kennis en ervaring van de markt. Samen met u gaan we voor praktische toepassingen en bij uw situatie passende oplossingen.

Tijdwinst en overzicht

Intergrip is geboren vanuit de vraag om overzichtelijke oplossingen te bieden rondom jongeren. Dat is wat we nog steeds het liefst doen. Graag bieden we u tijdswinst en overzicht, zodat u meer tijd heeft voor uw primaire proces.

Maatwerk en flexibele aanpak

Wij ontwikkelen elke dag door aan landelijke standaardtoepassingen, die flexibel genoeg zijn om daarbinnen maatwerk te leveren. Waar het kan brengen we landelijke good practises in, om daar samen met u op door te bouwen.

Helpdesk

Heeft u of jij een vraag over het gebruik van onze software? Kijk snel op onze helpdeskpagina voor Veelgestelde vragen en contactmogelijkheden met de helpdesk.

Vrijblijvend gesprek

Innovatie, software, consultancy of behoefte aan dienstverlening op maat? Vul uw contactgegevens in en wij nemen snel contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Demo aanvragen

Heeft u interesse in een demo voor uw school of gemeente? We informeren u graag. Vul uw contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.