[rev_slider alias="slider-1"][/rev_slider]

Nieuw: VSV nu aanpakken met GRIP Dashboard RMC!

Met GRIP Dashboard RMC biedt Intergrip een nieuw en krachtig hulpmiddel om alle beschikbare data voor RMC en haar ketenpartners direct visueel overzichtelijk te presenteren.

GRIP Dashboard RMC

GRIP Dashboard RMC is een bijzonder doeltreffende tool voor alle beleidsmakers rondom het voortijdig schoolverlaten (VSV). Een tool om het gesprek in de regio te kunnen voeren. Met het GRIP Dashboard RMC ervaart u het gemak van onze digitale dataverwerking.

Al uw databronnen inzichtelijk

De applicatie vertaalt uw brongegevens direct naar gewenste en actuele VSV-voortgangsinformatie: gerubriceerd naar de juiste informatiebehoefte voor Nieuw VSV, Oud VSV en JIKP. product u optimaal bij het primaire onderwijsproces.

Altijd actuele VSV en
JIKP ontwikkelingen
direct inzichtelijk
Praktische sturingsdata
gecombineerd uit meerdere
databronnen (DUO,
Inlichtingenbureau, overige)
Zoomt in op individueel
jongerenniveau
Kwalitatief en
eenduidig voor RMC
én ketenpartners
Gebaseerd op jarenlange
ervaring en ontwikkeld
samen met RMC
Privacyproof en conform
ISO-27001 richtlijnen

“Waarom wij voor Intergrip Dashboard RMC hebben gekozen? De standaard beschikbare informatie die wij kunnen lezen is niet actueel en de informatie die wel actueel is, is niet te lezen.”

-RMC

Standaardrapportages én naar wens geconfigureerde rapportages

Voor al uw scholen en gemeenten vindt u gegroepeerd of per instantie de voortgang. Gecategoriseerd naar bijvoorbeeld ‘Nieuw VSV’ en ‘Oud VSV’, inclusief het resultaat of de jongeren terug naar onderwijs zijn of door naar arbeid. Tevens wordt de JIKP-populatie in beeld gebracht.

De informatie wordt afgezet tegen de eigen regionale streefcijfers.

Waar gewenst wordt informatie tot op individueel jongerenniveau getoond.

Wilt u nog meer regionale trends zichtbaar maken, zoals bijvoorbeeld verzuim? Samen met u bepalen wij de relevante databronnen en wordt het dashboard volledig naar wens van uw regio samengesteld.

Demo aanvragen

Bij Intergrip kunt u terecht voor ​​innovatie, software, consultancy of als u behoefte heeft aan dienstverlening op maat. Heeft u interesse in een demo voor uw school of gemeente? We informeren u graag. Vul uw contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.