[rev_slider alias="slider-1"][/rev_slider]

Digitaal loopbaandossier voor het VO & MBO

Vakdocenten, loopbaanbegeleiders en studenten beschikken met GRIP LOB dossier over een gebruiksvriendelijk digitaal portfolio voor elk onderdeel binnen het VO & MBO. Naast vakinhoudelijke loopbaandossier portfolio-opbouw biedt de module complete ondersteuning bij de verdere (door)ontwikkeling van talenten en competenties van studenten.

Flexibel digitaal loopbaandossier voor het VO & MBO (LOB Dossier)

Met het digitale loopbaandossier voor het VO & MBO biedt Intergrip hét flexibele Portfolio voor mentoren, decanen, loopbaanbegeleiders, leerlingen en verzorger(s). Eenvoudig volgt u de persoonlijke ontwikkeling van uw leerlingen en heeft de leerling altijd grip op de eigen voortgang.

Dit maakt het een prettig begeleidingsinstrument om uw leerlingen optimaal te ondersteunen en zichzelf te laten ontwikkelen. Dankzij de tijdbesparende en gestructureerde ondersteuning helpt dit product u optimaal bij het primaire onderwijsproces.

Meer dan 200 VO & MBO scholen gingen u voor!

loopbaandossier
LOB MBO
LOB VO
Loopbaandossier MBO
loopbaandossier

GRIP LOB Dossier

Met GRIP LOB Dossier volgt u eenvoudig de persoonlijke ontwikkeling van uw leerlingen en heeft de leerling altijd grip op zijn of haar eigen voortgang. Compleet met opdrachten, activiteiten en loopbaangesprekken. GRIP LOB is geschikt om voor ieder vak op maat ingericht te worden.

Voor het loopbaandossier staan alle opdrachten, activiteiten en loopbaangesprekken voor de coördinatoren, begeleiders en leerlingen overzichtelijk bij elkaar in 1 omgeving, gestructureerd en volgens de loopbaancompetenties.

GRIP LOB